Начало | Видео материали
Видео материали
В тази рубрика ще откриете разнообразни видео материали за продукти предлагани от Autoring.bg, които искаме да Ви представим. Повече видео материли може да гледате и на нашия канал в YouTube!

09.02.2012

CEPSA поднови договора си за спонсорство със Скудерия Торо Росо

CEPSA официално поднови спонсорският си договор за сезон 2012 с италианския отбор на Формула 1 – Скудерия Торо Росо (STR), известен още просто като Торо Росо. Логото на CEPSA ще стои върху състезателните екипи на представителите на отбора – австралиеца Даниел Рикиардо и французина Жан Ерик Верн, както и върху носа, задното крило и задницата на болидите на техните коли.

01.10.2010

Shell Helix - технология

Чистите двигатели работят по-добре и издържат по-дълго, а няма по-добър начин да поддържате двигателя си чист от освежаването му с моторните масла Shell Helix.

01.10.2010

Cepsa - изследвания и производство

CEPSA® LUBRICANTES е водеща на Испанския пазар на смазочни материали и понастоящем консолидира своето присъствие на световния пазар, като в момента развива дейност на територията на 20 страни и 5 континента.

30.09.2010

Cyclo - Rain Dance (2931) Препарат за бързо полиране

Чудесен препарат за детайлно почистване, ежедневна поддръжка и за етапа между миенето и покриването с восък. Формулирано с нано-полимери за изключителен блясък и подсилване восъчната защита на автомобила. Отстранява мръсотия, опечатъци от пръсти, прах и други всекидневни замърсители от интериора, екстериора, гумите и колелата. Прикрива леки драскотини и следи от триене. Не зацапва и не оставя следи по боя, стъкло, пластмаса, гума. Има приятен аромат.
Преглед на продукта

30.09.2010

Cyclo - Rust Converter (C-3352) Преубразувател на ръжда

Запечатва и пробразува ръждясали повърхности в готови за боядисване. Неутрализира ръждата. Дълготраен. За употреба върху порти, мостове, плавателни съоръжения, селскостопански инструменти, метални покриви и други.
Преглед на продукта

30.09.2010

Cyclo - Glass Clean (C-31) Почистващ препарат за стъкла

Формула, неоставяща следи. За автомобили, плавателни съдове, селскостопански машини, в индустрията. Безвреден за фолиото (за затъмняване) на стъклата. Справя се с мазнина, мръсотия и никотинови наслагвания. Не съдържа амоняк. C-31 е аерозолен спрей с неразтичаща се пяна.
Преглед на продукта

30.09.2010

Cyclo - Brake & Parts Clean (C-108) Спрей за почистване на спирачки и части

За метални повърхности, карета на полуоски, клеми и спирачки. Изсъхва бързо. Нехлориран, с лек аромат на цитрус. Внимание: Тази формула е запалима!
Преглед на продукта

Видео материали от 1 до 7 (от общо 7)
1
Кошницата е празна
0 стоки (0.00 лв.)
Стойност на доставка
за цяла България
до 20 лв. 5 лв.
от 20 до 50 лв. 3 лв.
от 50 до 100 лв. 2 лв.
над 100 лв. безплатна
Акумулатор за
лек или товарен автомобил
безплатна
Стара цена: 23.00 лв.
Само сега за: 16.00 лв.