Начало | Доставка
Доставка

В зависимост от стойността на Вашата поръчка цената на доставката за територията на България се ценообразува по следната схема:

Стойност на доставката

Стойност на поръчката: от 0.00 до 20.00 лв. -> Доставка: 5 лв.

Стойност на поръчката: от 20.00 до 50.00 лв. -> Доставка: 3 лв.

Стойност на поръчката: от 50.00 до 100.00 лв. -> Доставка: 2 лв.

Стойност на поръчката: над 100.00 лв. -> Доставка: безплатна

Доставка на 1 брой акумулатор за лек или товарен автомобил: безплатна

* При ценообразуване стойността на доставката не се включват продукти с обявена безплатна доставка.

Разходите по наложени платежи и застраховка са за сметка на Autoring.bg

Условия за доставка
  • Стоките от Вашата поръчка се изпращат след потвърждение на поръчката от е-мейл адреса използван за регистрация в Autoring.bg
  • Доставка на поръчка не се извършва в Неделя и официални празници.
  • Доставката се извършва в срок от 1 до 7 дни след нейното потвърждение.
  • Autoring.bg работи с куриерска фирма "СПИДИ"

Отказ от стока

Отказ от стока по чл. 55 от ЗЗП всеки потребител има право да се откаже от закупената стока в срок от 7 работни дни от датата на покупката. Опаковката на стоката, както и самата стока не трябва да бъдат повредени или използвани от клиента. Разходите по транспорта за доставка и връщане на стоката се поемат от потребителя.

Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

  • доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.
  • цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена.
  • при несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката, Клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й.
  • Клиентът има право, без да дължи обезщетение, да се откаже от сключения договор в срок 7 дни, считано от деня, следващ получаването на стоката. В този случай, Клиентът трябва да върне стоката в запазена оригинална опаковка и с ненарушена цялост. При неизпълнение на това условие Autoring.bg си запазва правото да не приеме върнатата стока и съответно да не изплати направените разходи при закупуването й от Клиента.

Поръчките се оформят като дискретни пакети с непрозрачна опаковка. Куриерите не знаят какво има в доставяния пакет, тъй като ние държим на Вашата анонимност и не даваме информация за принадлежностите в пратката.

Кошницата е празна
0 стоки (0.00 лв.)
Стойност на доставка
за цяла България
до 20 лв. 5 лв.
от 20 до 50 лв. 3 лв.
от 50 до 100 лв. 2 лв.
над 100 лв. безплатна
Акумулатор за
лек или товарен автомобил
безплатна
Стара цена: 224.00 лв.
Само сега за: 156.80 лв.