преглед на продукта
Cepsa Xtar 5W30 C1 DPF 1л
Цена: 23.00 16.00 лв.

Информация за продукта
100% синтетично масло, произведенo в съответствие с най-новите технологии. Разработенo да удължи живота на системите, за намаляване на емисиите на бензинови и дизелови автомобили. Напълно съвместимо с филтрите за твърди частици за дизелови двигатели (DPFs) и с бензиновите каталитични преобразователи (CATs).

Свойства:
Поради ниското съдържание на фосфор, е изключено преждевременно запушване на каталитичните конвертори на бензиновите превозни средства. Благодарение на отличните си антифрикционни свойства, се намалява загубата на енергия заради триенето на металните части на двигателя, като по този начин се намалява износването и разхода на гориво в сравнение с масла с висок вискозитет, водещо до намаляване емисиите на въглероден диоксид.

Приложение:
Особено се препоръчва за автомобили с бензинови и дизелови двигатели производство на Mazda и Ford Group (Ford, Jaguar и Land/Range Rover), оборудвани с филтър за твърди частици (FAP / DPF), които изискват масла с одобрение WSS M2C-934B. Благодарение на ниския вискозитет, маслото е подходящо за използване при екстремни температурни условия, при които конвенционалните масла проявяват присъщите ограничения. То поддържа отлична степен на течливост при много ниски температури, което облекчава стартирането на двигателя, и високо равнище на защита срещу износване при високи температури, което го прави особено подходящ за използване в градове и предградия - с чести спирания и стартирания на двигателя.

Спецификации за експлоатация:
• ACEA C1 - 12
• FORD & JAGUAR WSS M2C934-B
• JASO DL-1
• MAZDA

Производител: Cepsa

Тегло: 1.000 кг.

Продукта е добавен на 11.01.2016 г.

Кошницата е празна
0 стоки (0.00 лв.)
Стойност на доставка
за цяла България
до 20 лв. 5 лв.
от 20 до 50 лв. 3 лв.
от 50 до 100 лв. 2 лв.
над 100 лв. безплатна
Акумулатор за
лек или товарен автомобил
безплатна
Стара цена: 224.00 лв.
Само сега за: 156.80 лв.