Начало | За нас
За нас

Autoring.bg се занимава с on-line продажбата на автопринадлежности и аксесоари.

Нашата работа се състои в това да намерим най-удобния, прост и ефективен начин за решение на клиентските проблеми при избора на акумулатор, автоаксесоар, автохимия, моторно масло или електро аксесоар, създавайки възможности за повече добавена стойност за потребителите на предлаганите от нас продукти. В състояние сме да задоволим както ценово ориентираните потребители, така и клиенти, за които качеството е номер едно.

Autoring.bg поддържа големи складови наличности, задоволяващи в пълна степен потребностите на родния пазар. Молим да имате в предвид, че някои от разновидностите на предлаганите от нас продукти се доставят само по предварителна заявка.

Освен добрите наличности Autoring.bg поддържа и най-голямата мрежа от сервизни центрове за стартерни батерии в България. Обръщаме ви внимание, че да се осигурите максимален живот и ефективна работа на вашия акумулатор, е необходимо стриктно да спазвате препоръките от гаранционната карта. За да откриете най-близкия сервизен специалист ползвайте менюто за сервиз.

Кошницата е празна
0 стоки (0.00 лв.)
Стойност на доставка
за цяла България
до 20 лв. 5 лв.
от 20 до 50 лв. 3 лв.
от 50 до 100 лв. 2 лв.
над 100 лв. безплатна
Акумулатор за
лек или товарен автомобил
безплатна
Стара цена: 224.00 лв.
Само сега за: 156.80 лв.